7 августа 2018

Найпоширеніші помилки при ремонті

Як би дивно це не звучало, але жоден ремонт не обходиться без будь-яких помилок і недоліків. Це досягається за рахунок того, що власники квартир або будинків рідко бувають професійними будівельниками, знаючими все про матеріали, технології та сучасних течіях будівельної моди. Зазвичай трапляється так, що вся необхідна інформація пізнається з журналів, Інтернету, від колег чи сусідів, які вже пережили ремонт. Погодьтеся, все це не розповість вам в повній мірі про ті помилки, які можуть виникнути в результаті ремонту, так що давайте розбиратися.

Найбільш правильним рішенням при ремонті буде виклик фахівців. З їх допомогою ви зможете уникнути найпоширеніших помилок.

Низькі ціни на матеріали і роботу. Якщо ваші знайомі кажуть вам, що зробили ремонт за зовсім невелику плату, або ви бачите оголошення про нижчу вартість робіт, то не поспішайте відразу ж дзвонити цим майстрам. Найчастіше низькі ціни призводять до низької якості роботи. Ви ж не хочете через рік після ремонту виявити, що шпалери відвалюються від стіни, а від вікна тягне холодним повітрям.

Відмова від послуг дизайнера. Багато людей вважають, що послуги дизайнера - зайва трата часу і грошей. Насправді дизайнер допоможе вам найбільш раціонально розмістити всі предмети меблів і аксесуари, зможе підібрати найбільш підходящу колірну гамму і стиль інтер'єру.

Доставка матеріалів

У кожній будівельній кошторисі є графа «Транспортні витрати». Багато людей нехтують їй, думаючи, що заощадять, якщо довезуть всі матеріали самостійно. Але задумайтеся, фірми-постачальники працюють безпосередньо з виробниками, що дає їм можливість продавати товар зі знижкою з урахуванням перевезення. Так навіщо ж витрачати зайві гроші і бруднити свій багажник, та й як ви уявляєте собі транспортування мішка з цементом або плитки самостійно?

Источник: scheben
Пожаловаться модератору